lördag 13 april 2013

Näringslivsgalan 2013 - ett hårt jobb, men någon måste göra det!


 Igår var det dags för årets upplaga av Luleås Näringslivsgala och som vanligt hade Handelsbanken många kunden nominerade till olika pris. Och att Démanturs matte Elisabeth nominerats till "Årets företagare" hoppas jag ingen missat?! Innan galan hade vi bjudit in ett 90-tal personer till mingel på banken, förutom kunder även landshövdingen, de båda kommunalråden och chefen för Luleå Närlingsliv AB.



Efter galans prisutdelningar avnjöts denna meny, signerad Malin Söderström. Jag hade dessutom turen att få MKT trevliga bordsgrannar, inkl kocklandslagets nye medlem från Luleå!



Kvällen brukar alltid avslutas med en överraskningsartist och igår var det E-type. (Förra året,  när galan firade 10-årsjubileum var det September!) E-types scenshow med både rök och eld visade sig vara lite VÄL vågad... "Det här blir nog kvällen när jag blir korthårig!" konstaterade han när håret för tredje gången varit nära att fatta eld...!!!

Tur dock att det är ett år till nästa gala - för sådant här nattsudd är verkligen inte vad jag egentligen behöver, med min dåliga sömn... Och på söndag blir det mer jobb för mig - för då ska jag ta med en kund på hockey!

Inga kommentarer: