söndag 31 mars 2013

Same, same...but different!


På Granskärsvikens is, påskdagen 2013.

För er som inte känner till min blogghistoria kan jag berätta att det hela började med att jag hösten 2005 blev uttagen som en av medlemmarna i Team Lillhästen. I början skrev alla teammedlemmar en slags träningsdagbok som vi mejlade över till Lillhästen i Stav för att läggas upp på deras hemsida. För mig, som skrivit träningsdagbok i pappersform i alla år var det ju ingen nyhet, fast förståss lite ovant att någon annan än jag själv skulle kunna läsa vad jag skrivit. Senare flyttades dagböckerna över till egna bloggar, med länkar från Lillhästen i Stavs hemsida och så har det fungerat fram till nu.

Det tog inte lång tid för mig att utveckla ett "bloggberoende" - vilket kanske inte är så konstigt då jag alltid tyckt väldigt mycket om att skriva och brukar tänka att jag vill bli författare "i mitt nästa liv". Hela tiden har jag främst tänkt på bloggen som min träningsdagbok som jag skriver för min egen skull. Men till min stora förvåning och glädje har det visat sig att ni är många som vill vara med och dela "hästeriet" med mig! FANTASTISKT roligt!!! (Och det både i lust och nöd... TACK även för allt stöd i samband med att jag tvingades låta min fina Feykir somna in!)

Våren brukar ju traditionellt ses som tiden för något nytt. Och nu känner jag också att det är dags för förändring! Efter alla trevliga år med Team Lillhästen kommer jag att bli helt "min egen" och min blogg kommer inom kort att plockas bort från Lillhästens hemsida. Men självklart kommer bloggen att finnas kvar - och det vore väldigt roligt om ni som följt mig i Team Lillhästen vill följa mig även i fortsättningen!

Adressen kommer att vara oförändrad: teamannaofeykir.blogspot.com - om du tidigare brukat hitta min blogg via Lillhästens sida använder du istället ovanstående adress fr o m nu.

Ett stort tack till Lillhästen i Stav för de här åren - och till mina trevliga teamkamrater! Jag kommer självklart att fortsätta följa er även i fortsättningen! 

Inga kommentarer: