söndag 10 mars 2013

Bildbevis: Lára sörjer fortfarande...


Titta noga på denna bild! Den togs strax efter att (lågrangade) Hera till vänster motat bort The Queen of Mariebäck herself från den vänstra hö-högen! Och Lára - som normalt inte släpper NÅGON inpå sig förutom Tildra - klev bara undan utan minsta protest...! Bestämda damen har fortfarande inte blivit "sig själv" igen sedan Tildra lämnade flocken p g a sin hälta... undrar om hon någonsin blir det?

Hennes matte är ju inte heller "sig själv" just nu - har fortfarande lika svårt att svälja och en hosta som skär som knivar i halsen... Jag har knappt ens orkat ha hästabstinens... men för säkerhets skull skjutsade Johan ut mig till stallet idag för att ge Lára lite äpplen. Jag hade dessutom lunchfodringen, så under mitt överinseende fick han lägga ut hö i hagarna.

Det blev dock en OVANLIGT lång väg till stallet idag. När vi kört över isvägen visade det sig att det brann ett hus i Avan, så vägen var avstängd. Det handlade bara om en sträcka på ca 100 meter förbi huset, men det finns ingen alternativ väg där. Lite nesligt kändes det ju att behöva vända och köra hela vägen via Gäddvik och runt. Men jämfört med stackarna som fick se sitt hus brinna ner var det ju ingenting.  

Inga kommentarer: