onsdag 26 oktober 2011

Sadeln såld!



I kväll har Feykirs Childeric-sadel flyttat till Kalix, där den ska börja ett nytt liv som dressyrsadel. Det har varit flera spekulanter tidigare som hoppat av (de flesta utan att höra av sig, de har bara aldrig dykt upp som överenskommet... ) Så nu känns det riktigt skönt att försäljningen är klar!

Är MKT nöjd med Láras nya sadel! Och att jag i princip bara "ramlade" över den, på samma sätt som jag "ramlade" över Lára, det känns ganska overkligt!

Idag har Lára vilodag - och jag med. Det var bra för min del, har så besvärligt i SI-lederna att jag t o m har lite svårt att gå. Så ridning hade kanske inte varit det optimala heller... Men lite promenad har det ändå blivit i kväll. Johan och jag åkte nämligen in till stan och upplevde den ljusfestival som pågår i Luleå f n. Varje kväll mellan 19 och 21 pågår den, fram t o m söndag. Tre gånger/timme är det en fantastisk ljusshow på Norrbottens muséums fasad och sedan är det en runda i centrum som man kan gå för att se andra fina ljussättningar. Ljusshowen vid muséet är verkligen helt otrolig! De lyckades bl a få det att se ut som att fönster och dörrar öppnades, att saker kom ut genom fasaden - saker som dessutom såg tredimensionella ut. Trots att allt bara var ljus! Häftigt också att se alla människor som samlats i höstmörkret - det var en stor karavan som lämnade muséiparken efteråt!!!

Inga kommentarer: