torsdag 22 maj 2008

Nu går det undan ska ni veta!

Mitt förra inlägg var det sista med vår gamla, gamla stenåldersdator... Nu har jag fått gå över till rymdraket!!! Ja, det känns så i alla fall!

Jag tyckte i o f s att det var mysigt att sitta med den gamla, VARMA, datorn i knät för att surfa och skriva blogg i min däckstol. MEN det gällde att ha rätt upplägg för att inte bli helt galen. För det första så tog det 15 minuter för den att ö h t starta. (Nej, jag skojar faktiskt inte!!!) Sedan den tillslut startat gick precis allt väldigt lååångsamt, så man skulle absolut inte ha bråttom.... Ovanpå detta blev den då och då "trött" och låste sig helt enkelt ett antal minuter för att "vila". Därför har jag alltid haft ett sudoku tillhands, som jag kunnat ägna mig åt under alla pauser som uppstod - annars hade jag definitivt blivit GALEN för länge sedan! Men, fr o m idag har vi alltså bytt upp oss till en ny som dessutom kom inom en vecka efter beställningen trots att de hade "hotat" med att det kunde ta upp till sex veckor... Så i fortsättningen blir det "snabbloggar"!!!

I natt drömde jag att jag sov i badkaret - och det var verkligen inte skönt eftersom det inte var något vatten i det! När jag sedan vaknade insåg jag att det i själva verket var min säng som kändes så där obekväm eftersom jag hade ont både här och där... Har därför mest vilat och sovit idag, men hoppas vara igång igen i morgon när jag först ska jobba och sedan lasta Feykir och åka ner till Skellefteå för TÄVLING i helgen!!! Så då är det dags för alla att hålla tummarna!

Om inte annat ska det bli jättekul att träffa en massa islandshästvänner och prata häst en hel helg! Jag och ett antal andra Miduriter ska bo på Skellefteå Golfklubb, inte så långt från tävlingsplatsen och vi ska ha gemensamt knytkalas där på fredag kväll eftersom alla åker ner då. Trevligt! Skönt att det är en tävlingsplats som ligger så nära - det är bara ca 15 mil att köra. Dessutom samåker Fia och Lukka med mig och Feykir, så jag behöver inte sitta och hålla i ratten hela vägen.

Inga kommentarer: