tisdag 27 maj 2008

CSI !!!!

Det är ju inte alldeles lätt att fokusera på arbetet när man har "Beirut" utanför fönstret... både vi på företagsgruppen och våra kunder har varit lite distraherade idag... Särskilt när "CSI" dök upp! Det var ju väldigt mycket mer spännande att se dem gräva bland bråten och försöka förstå vad de gjorde, än att gräva ner sig i kassaflödesanalyser och bokslutsbedömningar... Fast lite besvikna var vi allt när varken Gil Grissom eller Horatio Cane dök upp - de är ju alltid med på TV! ;- )




Debatten har också gått hög på banken om vad som kan ha orsakat branden. Alla, både kunder och personal, har olika teorier och den ena är vildare än den andra! (Och somliga absolut inte tillräckligt rumsrena för att publicera här! :-0 ) Men det finns mer "oskyldiga" varianter också. En kollega, som har egna erfarenheter av hur lätt man kan råka elda upp en soptunna genom att slänga en engångsgrill, är t ex helt säker på att det var så det gick till. Att branden verkar ha startat i närheten av soprummet styrker dessutom den teorin. Så när någon undrade vad "CSI" gjorde sa vi: "De letar engångsgrillar!"






CSI fotar engångsgrillen som startade det hela?!
Det gick faktiskt så långt att när jag, på väg från jobbet, gick in på en mataffär och fick se att de sålde engångsgrillar nästan höll på att utbrista: "Är ni inte kloka, ska ni bränna ner hela sta´n??!!"

Inga kommentarer: