fredag 16 maj 2008

Hockeyfrossa!

Det är inte riktigt bara hästar jag är intresserad av, utan även t ex hockey. Och hockeyspelare... i alla fall vissa... ;- ) Eftersom Sverige i kväll spelar semifinal i hockey-VM mot Canada tänkte jag att det kunde passa bra med ett hockeyinlägg.




Här kommer först en bild för att ni ska komma i stämning!!!







Det är naturligtvis en bild från OS 2006 när Sverige vann guld! Och som av en slump råkade Henrik Lundqvist vara med... näst längst till höger... Men lite ögongodis kan väl inte skada?! Intressant är att Henke spelar i NY Rangers, vilket även min stora idol under uppväxten: Peter Sundström gjorde. De har dessutom något annat gemensamt - genom NHL-historen har endast tre tvillingpar spelat mot varandra, varav två par är svenska: Henrik och Joel Lundqvist resp Peter och Patrik Sundström. (Sedinarna räknas inte eftersom de spelar i samma lag i NHL.)



För den vetenskapligt intresserade (och för den som vill ge skrattmusklerna ett riktigt rejält träningspass) är nedanstående länk ett måste!!! Där avhandlas nämligen allt om en genom tiderna föraktad och förföljd frisyrtyp - nämligen hockeyfrillan. Motståndarna har genom tiderna verkligen gjort ALLT för att förfölja dem som burit denna frisyrtyp...

Citat från "Hockeyfrossa":


"Man till och med skrev om ett viktigt stycke i andra kapitlet i Första Moseboken, nämligen stycket om den sjunde dagen. Man ljög ihop en historia att gud bara slappade på sjunde dagen och fick dessutom en ledig dag på köpet.


Några av världens mest aktade teologer har dock lyckats få fram och presentera den bibliska text som varit undangömd och bortglömd sedan länge tillbaka. Och jag presenterar den för er här och nu:Skapelsen …Och Gud sade: "Varde en frisyr som skiljer vett från vansinne." Och Gud skapade en frisyr som var kort där uppe och lång bak i nacken och skiljde på så sätt vettet från vansinnet. Och Gud såg att det var gott. Och Gud sade: "Må den nyskapade frisyren bliva känd som Hockeyfrillan, och låt frisörernas tumregel kallas 3:1, minimum tre gånger så långt i nacken som uppe på huvudet." Och det skedde så. Och det blev afton, och det blev morgon den åttonde dagen."


Vilken är din favorit - kan det vara "den tjeckiska hockeyn" eller "seriemördarhockeyn"?! Avgör själv på nedanstående, helt otroliga sida och minns att "När förnuftet tar slut, tar hockeyn vid!"


http://hem.spray.se/mikael36/hockeyfrossa/index.htm

Snart börjar matchen!


(Nu Erik, kanske det för en gångs skull var ett inlägg som till viss mån intresserade dig?! Fast inlägget om fäktande nunnor borde väl ha varit i din smak också?!)

Inga kommentarer: