måndag 5 oktober 2015

Hästarna och jag jobbar - fast var för sig.

Så här härlig hade Carro och Lára det idag! Själv satt jag på jobbet... 

Perfekt att båda hästarna fick jobba idag! Sylvia tränade Hamingja och vi har bestämt att hon ska fortsätta med det både denna vecka och nästa. Verkligen suveränt att kunna få proffshjälp - och jag hade heller aldrig vågat köpa "så mycket häst" om jag inte vetat att den möjligheten till "backup" fanns! Och tack vare att jag fortfarande har Lára kvar behöver jag ju inte ens lida av någon allvarligare ridabstinens under tiden heller! 

Just nu är vi faktiskt TRE stycken som rider Lára - förutom jag själv både Carro och Malin. The Queen måste tycka att hon har dragit högsta vinsten - och hoppas väl bara på att vi ska blanda ihop dagarna så att två av oss råkar rida samma dag! På den tiden Lára var ridskolehäst kunde hon ju ha turen att få gå två lektioner samma dag - men sedan hon fick mig som sin människa är det bara i samband med kurser hon ridits mer än en gång/dag... men det borde väl hennes matte begripa att en ridtur per dag är alldeles för lite?!!

Med hästarna "utackorderade" gick jag istället hit efter jobbet: till Clarion Sence´s SPA med underbar utsikt uppströms från Norra Hamn! Med värme från både bad och olika sorters bastu är nu kroppen välpreparerad - så i natt hoppas jag äntligen få sova lite bättre.  

Inga kommentarer: