tisdag 18 augusti 2015

Fler bilder från besöket på Holmen i söndags!

De har inte bara FANTASTISKA ridvägar på Holmen utan också ett JÄTTEFINT stall!!!

Madde och Penni

Anneli och Fina

Saeta

Johannes och Bjarkur

Agnes och Robur 

Allra finaste Hamingja-hästen!!! Visst syns det hur modig hon är?!!

Det var verkligen en helt fantastiskt rolig dag i söndags - både att träffa alla trevliga "hästkompisar" och inte minst att Hamingja dessutom hanterade den nya miljön långt över förväntan!!! Min duktiga, MODIGA häst!!! (För som Lille-Skutt i Bamse sa: "Det är ju ingen sak att vara modig för den som inte är rädd!") 

Men det var ju rätt så ansträngande för den här skröpliga kroppen jag dras med, så matte har behövt två vilodagar efteråt. Och det har nog inte skadat för Hamingja att vila dessa dagar heller - hon var nog rejält slutkörd både fysiskt och mentalt! Men mattes vilodagar har som tur var bara delvis drabbat Lára - igår fick hon vara ute på ridtur i skogen med Malin!

Inom de närmaste dagarna hoppas jag få besked från veterinären att vi kan börja "trappa upp" Láras igångsättning genom att låta henne börja tölta lite successivt också. Och om hon blev JÄTTEGLAD när hon fick börja komma ut och skritta så är det ju ingenting med hur MEGAJÄTTEGLAD hon kommer att bli när hon får börja springa igen! Det är ju mesta turbo-tanten vi talar om här!!!

Inga kommentarer: