torsdag 26 december 2013

Lára slapp jullovet!

…i alla fall på juldagen, när hon fick följa med Elisabeth och en av hennes döttrar på ridtur. Lára hade visst "haft lite bråttom i början" - inte så överraskande! Men det hade ordnat upp sig efter en liten stund - precis som man också kunde vänta sig.

Johan och jag har varit i Umeå sedan i söndags för att fira jul med våra föräldrar och syskon. Och på juldagen kunde jag dessutom glädjas åt att Lára skickade några bildbevis på att det inte gick någon nöd på henne! På bilden ovan får hon julfin svans efter ridturen - den fick tydligen t o m en omgång av Démanturs pälsglans. Ganska lämpligt projekt, i o m att svansen (och huvudet) är det enda ställe där hon inte är tokkittlig!


Nu på annandagens kväll är vi åter hemma i Gammelstad igen. I morgon, fredag blir det jobb - och det lär vara megamycket både för mig och Johan. Men när arbetsdagen på banken är över för min del planerar jag i alla fall att åka till stallet och stilla den värsta Lára-abstinensen! Till dess får jag göra som ni - och hålla till godo med bilderna ovan!

Inga kommentarer: