måndag 16 december 2013

Cat-fight och halkvarning

Bam-Bam, som normalt INTE alls är någon "sällskapskatt" har tagit sin tillflykt till mitt knä, undan "pojkspolingen Melker". Denne har nämligen mopsat upp sig så till den milda grad att han t o m ger sig på tuffe Bam-Bam och jagar honom på flykten…

Vi misstänker att Melkers personlighetsförändring också kan vara orsaken till att snälle Freddan inte synts till på snart två månader. Först skyllde vi förståss på räven. Men här om veckan hade en helsvart, långhårig katt varit synlig vid en av gårdarna inne i Alviksträsk - och det kan ju faktiskt ha varit Freddan som flyttat hemifrån. Vi håller tummarna att han dyker upp igen!!!

På en boxvägg nära dig… lurpassar Melker, som alltså inte alls är så oförarglig som han ser ut… Fråga Bam-Bam så får ni höra!!! 

Idag har det vederstyggliga vädret fortsatt med plusgrader, regn och halkvarningar. Elisabeth, som varit ute i ösregnet med Démantur sms:ade dessutom att det blev så våldsamma styltor att det i princip var oridbart. Så det blev inget stall för min del. Men Elisabeth skickade över en bild hon fotat på Lára i hagen - så nu har jag t o m bildbevis på att hon inte råkat flytta till Småland!

Inga kommentarer: