torsdag 19 december 2013

I ett varmare land!

Mmmmmm….Maldiverna!!!

Tyvärr är jag inte tillbaka där nu, men man kan ändå nästan säga att jag fått tillbringa några dagar i ett varmt land! Efter flera veckors kyla på banken, då värmesystemet varit avstängt dagtid för renovering, har vi denna vecka fått REJÄL kompensation. För att testa systemet har man nämligen kört det på max de senaste dagarna - så det har varit VARMT! Inte ens ett vidöppet fönster ända från kl 07.30 i morse gjorde det svalt vid min arbetsplats. 

Allra varmast var det på toaletterna nere i källarens personalutrymmen. Jag föreslog att vi skulle skaffa vilstolar till kapprummet utanför, så att vi även fick en relax när vi nu hade bastu inne på toan! Jag har varit så otroligt trött efter jobbet hela veckan, men idag insåg jag tillslut att jag helt enkelt inte lyckats dricka tillräckligt mycket under dagarna.

I tisdags bastade jag dessutom ångbastu på simhallen på kvällen. Och idag blev det ytterligare värme efter jobbet: på City Rehab. Först träning med crosstrainer (har jag sagt att jag är uppe i hela 3+5 minuter nu??!!) sedan mitt träningsprogram i varmvattenbassängen och bastu som avslutning. Lite härligt solljus på det här hade ju varit perfekt! Johan har tyvärr lånat ut den fotolampa vi brukar ha som ljusterapilampa så här års - men förhoppningsvis får vi hem den snart så kan det bli lite ljusare i tillvaron dessutom!

I morgon jobbar jag sista dagen inför mitt 6 dagar långa jullov! Minns inte ens när jag senast hade möjlighet till så många lediga dagar i samband med jul… och sedan är det bara en arbetsdag (fredagen efter annandag jul) innan det är helg igen! Nej, nu ska jag slå in julklappar! Bl a några till Johan - han är i Umeå igen p g a forskningen så det gäller att passa på när han inte kan tjuvkika!

Tyvärr ska det visst regna i morgon också… men det får ju inte hindra mig och Lára från att fira att mitt jullov börjar! Och sedan toppar vi det på lördag - när SMHI lovar regnfritt och t o m några minusgrader!

Inga kommentarer: