Förrätt:
Norrlandsostpaj med Kalixlöjrom, creme fraiche, rödlök och ärtskott.
Huvudrätt:
Rättikagratäng...
...och Black Angus 'Chuck Roll' (högrev) - så mör att den smälte i munnen!
Samt sprättäggsaioli som tillbehör förståss,
- TACK hönorna!!!
- TACK hönorna!!!
Micke öppnar flaskan med mousserande Billabong (alkoholfri OCH supergod!!!)
TACK Eva, som "köpte ut"!!!
TACK Eva, som "köpte ut"!!!
Efterrätt:
Pannacotta med hjortronsylt från Västerbotten.
(Hallon istället sylt för LCHF:aren)
För denna middag tilldelades vi fem stjärnor av "Krogkomissionen", vilket vi på "Kyrkbyns Gästgiveri" naturligtvis gläder oss mycket åt!!!
(Foto Johan Niklasson - förståss! Detta var verkligen en EXTREMT väldokumenterad middag då "Krog- kommissionen", som även varit hans fotoelever i helgen, självklart tog till vara alla chanser att öva!)
3 kommentarer:
Det finns bara 3 stjärnor. 1. Om du är i staden så måste du äta där. 2. Om du är på resa så, ta en omväg, det är värt det. 3. Restaurangen är värt en egen resa.
Som LCHF:are borde du kika på lchf -glassen som kan inköpas på kvantum :)
Jag har testat LCHF-glassen från Avesta! Chokladvarianten är min favorit! Men även vaniljglassen är ett trevligt alternativ - särskilt till svarta vinbär!
Skicka en kommentar