onsdag 2 januari 2013

Nyårsmeny gav fem stjärnor!

Förrätt:


Norrlandsostpaj med Kalixlöjrom, creme fraiche, rödlök och ärtskott.



Huvudrätt:


Rättikagratäng...


...och Black Angus 'Chuck Roll' (högrev) - så mör att den smälte i munnen! 
Samt sprättäggsaioli som tillbehör förståss,
 - TACK hönorna!!!


Micke öppnar flaskan med mousserande Billabong (alkoholfri OCH supergod!!!)
TACK Eva, som "köpte ut"!!!


Efterrätt:


Pannacotta med hjortronsylt från Västerbotten. 
(Hallon istället sylt för LCHF:aren)

För denna middag tilldelades vi fem stjärnor av "Krogkomissionen", vilket vi på "Kyrkbyns Gästgiveri" naturligtvis gläder oss mycket åt!!!

(Foto Johan Niklasson  - förståss! Detta var verkligen en EXTREMT väldokumenterad middag då "Krog- kommissionen", som även varit hans fotoelever i helgen, självklart tog till vara alla chanser att öva!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns bara 3 stjärnor. 1. Om du är i staden så måste du äta där. 2. Om du är på resa så, ta en omväg, det är värt det. 3. Restaurangen är värt en egen resa.

Anonym sa...

Som LCHF:are borde du kika på lchf -glassen som kan inköpas på kvantum :)

Anna sa...

Jag har testat LCHF-glassen från Avesta! Chokladvarianten är min favorit! Men även vaniljglassen är ett trevligt alternativ - särskilt till svarta vinbär!