lördag 18 december 2010

MASSOR med snö!!!

Idag fick Feykir och jag sällskap av Madde och Krummi. Madde föreslog att vi skulle rida "skogsrundan" och jag var inte sen att haka på. Jag hade verkligen en HELT annan häst än i onsdags! Då kändes han så väldigt däst av att ha mumsat hö - antagligen oavbrutet - i två dygn eftersom de precis fått fri tillgång i hagen. Nu hade jag istället en häst full av energi som med spetsade öron forsade fram genom den djupa (men lätta) snön i skogen!



...och det var ju inte lite snö som hade kommit direkt...!!! Tur att det var lätt kallsnö - annars hade vi inte kunnat trava och galoppera så mycket som vi gjorde. Feykir bjöd dessutom på "bjällerklang" när alla "isbjällror" i manen klingade för varje steg han tog!




De som känner Krummi vet att han är riktigt, riktigt stor - ändå gick snön som synes över knäna även på honom! Det var verkligen underbart ute i skogen idag! Tack vare att vi ridit här många vändor medan det bara var ett par cm snö så visste vi ju precis hur underlaget såg ut - och vågade galoppera på så att snön yrde!

En dryg timme var vi ute - och det enda vi saknade var lite fler kompisar som sällskap. När vi var nästan hemma mötte vi Sylvia på Démantur. Det verkligen lyste ur ögonen på Sylvia när hon äntligen satt i sadeln igen! Att händerna inte är helt återställda efter operationerna stoppar förståss inte henne!

Inga kommentarer: