torsdag 1 juli 2010

Suveränt medel mot stora, hemska bromsar/bremsar!!!


Edit: JAAAA - nu kan jag äntligen lägga upp bilder här igen! Så här ser flaskan ut som jag skriver om nedan.

Håller på att bli galen på vårt internet just nu! Det senaste dygnet har det varit nästan omöjligt att använda ö h t - samtidigt som diagnosticeringsverktyget säger att det fungerar felfritt... Trodde först att det kunde vara något fel hos Googles tjänster, eftersom jag har både blogg, mejl m m hos dem. Men när jag testade att logga in på bloggen från jobbet idag gick det utmärkt. Men nu när jag är hemma igen - och kan skriva här - lyckades jag logga in först på femte försöket... Får hålla tummarna att jag lyckas lägga ut detta inlägg tillslut i alla fall!

Vill i alla fall tipsa om ett SUVERÄNT medel mot bromsar/bremsar! (Vad heter det egentligen? Skulle ha googlat på saken om datorn bara velat samarbeta...) Det enda medel jag hittat som verkligen hjälpt - nämligen Autan protection plus! Skulle lägga in en bild på flaskan här - men varje försök har inneburit att hela sidan havererat, så jag får väl återkomma med den när tekniken åter står på min sida... Det är i alla fall en gul liten flaska med röd kork. Medlet är för människor egentligen - men jag har med mycket gott resultat använt det på hästarna. Inget annat jag testat har funkat mot de STORA "helikoptrarna" - så jag var så glad när jag hittade detta!

Det finns bara ett litet problem... nämligen var man köper denna superprodukt. Jag har tidigare köpt den på Apoteket, men nu har den tydligen utgått ur deras sortiment... Vill därför passa på att skicka ut en efterlysning: ÄR DET NÅGON SOM VET VAR MAN KÖPER AUTAN INSEKTSSPRAY??? Hör av er till mig i så fall!!!

2 kommentarer:

Lillebror sa...

Internetproblemen skulle kunna vara värmerelaterade. Om eran router står väldigt varmt till så kan den börja bete sig lite skumt. Kan även vara så att ventilationshålen är tilltäppta av dam och då blir den extra varm. Fast så kan det ju förstås inte vara hos er... ;-)

Angående medlet som utgått på Apoteket så finns det ju flera olika apoteksföretag numera så du kanske ska fråga på fler ställen tex på Kronans. Kan vara värt ett försök.

Anna sa...

Hej Lillebror!

Så bra att IT-supporten i Sävar inte har semesterstängt! Problemen verkar mycket riktigt ha varit router-relaterade för när vi startat om routern så började det fungera igen! Den står öppet i en bokhylla så överhettning borde inte vara någon risk... Men något var det uppenbarligen med den i alla fall!

När det gäller damm så har det faktiskt hänt att vi hittat sådant i vårt hem. Vet inte vem som tagit hit det - vårat var det då absolut inte!

Kronans droghandel har ett Apotek i Luleå - ska kolla med dem om Autan!