måndag 12 juli 2010

Aruba, Jamaica - oh I wanna take ya´...

Hade tänkt åka till Feykir för att rida i kväll. Men nu - kl 19 är det fortfarande 25 grader i skuggan så jag tycker att det är för varmt för honom. Men en fantastiskt härlig start på semestern: att sitta i bikini på altanen och njuta vid den här tiden (trots att grannens ENORMA gran just nu skuggar oss helt.) Och dessutom "gratis" internet!!!




... det är ju som att vara på Aruba! Eller, inte riktigt kanske... vår tomt har visserligen varit strandtomt - men det var på 1700-talet. Och jag tror väl inte riktigt att det såg ut som på "vår" strand på Aruba...





... men vädret har verkligen hjälpt oss att komma i semesterstämning! Vi blev så inspirerade i värmen att vi åt en "Santorinilunch" idag! Förra sommaren när vi var på Santorini åt vi smörstekt halloumi med grönsaker till lunch de flesta dagarna - och det gjorde vi idag också. Och precis som då var det så varmt idag att vi sökte oss till skuggan på altanen. HÄRLIGT!!! Värme= Annaväder!!! Fast i morgon kväll hoppas jag ändå att det är lite svalare så att jag kan rida Feykir utan att ha dåligt samvete. (Det är ju så nyss han haft feber så även om veterinärexpertiden säger att det är OK att anstränga honom igen vågar jag inte riktigt...)
..."Aruba, Jamaica... that´s where you wanna go - to get away from it all!"

Inga kommentarer: