söndag 4 juli 2010

Feykir mår lite bättre!


Mysig bild från förra sommaren!


I Mariebäck möttes jag idag av en MYCKET irriterad Feykir: "JAG ÄR INSTÄNGD I EN BOX!!!" Jag blev glad över detta - ett tydligt tecken på att han var piggare! I går kväll verkade han oroväckande nöjd med att få stå inne...då var han verkligen inte sig själv...


När han fått sin pencillinspruta mumsade han i sig den antiinflammatoriska medicinen blandad med lite betfor (oj, vad han slickade hinken - den medicinen måste vara god!) Hans temp hade gått ner också, från 38.7 till 38,2.


Både KG och jag tyckte att benet var nååågot mindre svullet idag. Och Feykir var inte heller lika ovillig att stödja på det. Jag lät honom gå utanför stallet och beta gräs en liten stund, för att få lite omväxling. Fixade slykvistar till boxen som sysselsättning och förberedde hö i hönät - bussige KG ska fodra honom i kväll samt frukost och lunch i morgon. Han hade föresten mockat åt Feykir idag också - så jag hade bara en hög att ta bort när jag kom! Ja, ni förstår ju att "bussige KG" inte är någon överdrift!

1 kommentar:

Madde F sa...

Skönt att Feykir mår bättre redan!
Såg ett inlägg tidigare om Autan, de säljer tre olika autan sorter på Granngården i Luleå. De finns framme vid kassan och kostar 89 kr styck :)