torsdag 16 juli 2009

Ingen Atlikurs... :-(

Har inte lyckats hitta någon som vill ta över vår bokade stuga på Junkön om en dryg vecka, så jag måste stå över Atlikursen... :-( Det är förståss JÄTTEMYSIGT att åka ut i skärgården - men det var ju typiskt att det måste krocka med ridkursen!!! Det kändes jättetrist att behöva meddela Sylvia att det inte blir kurs för mig och Feykir - men nu är det gjort så nu är det bara att bryta ihop och gå vidare!

Baltasar - Anna M:s häst som är på väg från Island - har också lite motgångar. Han är i Sverige nu, men hann inte fram i tid för att få följa med Grens norrut, på deras återbudsplats. Men tack vare att "hov-Johan" fick tag på en travtransport med ledig plats så kommer han på söndag istället. Så snart jag kan ska jag fota honom och lägga ut bilder här - det har jag lovat Anna eftersom hon inte kommer att vara i Mariebäck när han anländer. Det måste verkligen vara jättespännande för henne detta - hon har ju bara sett honom på bild hittills. Och då i vinterpäls.

Feykir har ledigt idag. Det regniga vädret känns i mattes kropp (och det gör nog även den chockstart som jag fick på jobbet i början av veckan) så vi laddar för morgondagen istället.

Inga kommentarer: