onsdag 31 december 2014

Nyårsafton med hästdos!!!!

Gott Nytt År från mig och mina FINA tjejer!!!

Jag är fortfarande trött och har rejält ont i huvudet... men idag drog jag slutsatsen att den mesta huvudvärken nog kom från mina värkande bihålor och inte hjärnskaningen, så då tyckte jag inte att jag behövde vara lika jätteförsiktig längre. Alltså åkte jag till stallet för att ÄNTLIGEN få klappa lite på mina fina hästar! 

Lára fick komma in i stallet, för Adina skulle precis ut och rida på henne. Medan Hamingja och jag tog ett litet snack i hagen. Fröken H verkade - förståss - helnöjd med sitt jullov och när hon dessutom fick en godis av matte hade hon inget som helst att anmärka på! Och Lára var - förståss - supernöjd över att hon skulle få komma ut och rida! Adina dyker förhoppningsvis upp som gästbloggare här framöver - och hon är dessutom en mkt duktig fotograf så kanske blir det bilder också. Håll utkik!!!

Jag blev VÅLDSAMT ridsugen av att vara nära hästarna - så jag hoppas verkligen att det inte blir så länge innan jag vågar mig upp i sadeln för en lugnare tur i alla fall. Men bara att få känns doften av häst och stryka med handen över en len mule var också välgörande!!! (Det var nästan så att jag övervägde att inte tvätta händerna när jag kom hem - som när jag var liten och ville bevara lyckan över att ha fått klappa en häst så länge som möjligt!) 

KG och Yvonne kom ner till stallet och gjorde i ordning hästarnas nyårspresent: var sin hink med morötter, äpplen, bröd och havre. I morgon är det nytt år, hästarna har födelsedag och Sylvia med familj kommer hem efter en månad i Thailand. GOTT NYTT ÅR!!!

Inga kommentarer: