måndag 29 december 2014

Ytterligare 2 v sjukskrivn...

Så KLANTIGT av mig att börja titta på bilder av hästarna... nu håller jag ju på att längta IHJÄL mig efter mina fina tjejer...!!!

Fick idag beskriva mina kvarvarande besvär med trötthet, huvudvärk o s v för läkaren på vårdcentralen, vilket resulterade i att hon sjukskrev mig två veckor framåt. Efter en tydlig positiv trend tycker jag tyvärr att det har gått bakåt de senaste två dagarna... men den bihåleinflammation jag "odlat" i åtta veckor har nu valt att blomma ut till en mer "komplett" förkylning så den upplevda försämringen hänger antagligen ihop med det.

 I det läget kändes det lite onödigt att ge mig iväg till stallet i dagens -24 här i Kyrkbyn, särskilt som det brukar vara minst 4-5 grader kallare i Mariebäck dessutom. Men redan i morgon em/kväll har de utlovat mildare väder och förhoppningsvis blir jag också lite piggare igen snart - så jag kan bota lite av hästabstinensen. Lite dyrt kan det bli att ligga hemma så här också... igår "råkade" jag t ex klicka hem lite hästprylar från internet när jag skulle lindra tristessen med en liten "datorpaus" (alltså paus i dator"förbudet")...

I o m att jag sover minst 10 timmar/natt nu och DESSUTOM oftast sover även på dagen (eller i alla fall mest ligger och vilar) känns dagarna så oerhört korta nu - det är som att jag knappt hinner stiga upp förrän jag går och lägger mig för att sova... Är det så här det är att vara katt?!! Då kan jag förstå att man tillslut får ett frispel och börjar jaga ljusreflexer, dammtussar eller liknande!

Inga kommentarer: