lördag 27 december 2014

Hemma igen!

Hemma igen efter en härlig julhelg hos våra föräldrar och syskon i Umeå! På juldagen var det förståss dags för det årliga julbadet (jo, vi badar en gång per år - antingen det behövs eller inte!!!) på IKSU Spa!

För min del har det varit VÄLDIGT mycket sömn och vila under julhelgen. Även om jag definitivt börjat återhämta mig efter sviterna från hjärnskakningen så har jag hittills inte orkat vara uppe en hel dag. Detta trots att jag sovit hela nätterna - och det har jag ju inte gjort på mer på mer än tio år...!!! Johans slutsats är att jag nog behövde ett rejält slag i skallen som en "reset" av systemet som ska styra sömnen. Bara att hoppas att just nattsömnseffekten håller i sig även sedan jag återhämtat mig tillräckligt för att orka vara vaken hela dagarna!

Hemma i Luleå har det visst varit riktigt kallt under julhelgen (mellan -20 och -26 grader) men idag betydligt mildare med bara -13 så Lára och Adina hade varit ute på en ridtur med mycket tölt. OJ, så RIDSUGEN jag blev när hon ringde och rapporterade!!! Men det gäller förståss att hålla ut ett tag till så att hjärnan hinner återhämta sig ordentligt. Som tur var har jag ju inte heller hunnit skaffa ny hjälm ännu - vilket borde vara en mycket effektiv bromskloss ifall jag håller på att förivra mig någon dag!

I morgon planerar jag i alla fall en utflykt till stallet för att titta till mina fina tjejer och "hänga" lite med dem! Hamingja tycker ju t o m att det är mysigt att bli ompysslad - så i hennes fall kan det nog bli ömsesidig glädje! 

Inga kommentarer: