onsdag 29 januari 2014

Tröstätit med maken

Min plan var att rida efter jobbet idag, men tyvärr visade sig kroppen ha andra planer… Hade helt enkelt FÖR ont - bl a i händerna - så jag åkte istället direkt hem och vilade. Men när Johan överraskade med att komma hem efter jobbet redan strax efter kl 17 (vid 18.30 är det normala) uppviglade jag honom att vi skulle utnyttja det erbjudande jag fått på lunchen: att äta två men betala för en på restaurangen Harrys!

Erbjudandet var för alla lunchgäster och gällde må-on kl 16-19 t o m 26:e februari. Jag trodde ju aldrig att Johan skulle lyckas ta sig från jobbet i sådan tid att vi någon gång skulle kunna utnyttja detta, men så inträffar det t o m första dagen!!! Och dessutom just en dag då jag verkligen behövde lite uppmuntran! Vi brukar nästan aldrig gå ut och äta tillsammans förutom då vi är ute och reser - och när det dessutom var mitt i veckan kändes det ju EXTRA lyxigt!

Men Lára fick alltså vilodag idag - och det blir det även i morgon. Då har jag nämligen tid för hot stone-massage efter jobbet! UUUUUUNDERBART!!!

Inga kommentarer: