fredag 15 november 2013

Mot stallet - och Atlikursen!!!

Tävlingen "Stallets sötaste häst" avgjordes förståss en gång för alla när Olivias Kippy flyttade in…!!! 

Nu är det snart dags att åka till stallet - dags för årets sista kurs för super-Atli! Perfekt att få lägga upp en plan inför vinterns träning tillsammans med honom! Och tänk att ha förmånen att få göra det - trots att jag inte är någon landslagsryttare!

Som tur är håller min förkylning succesivt på att klinga av. Jag har kunnat jobba de tre senaste dagarna och i natt behövde jag inte ens sitta upp i sängen för att kunna sova! Det värsta förkylningen ställt till med är förståss att Lára drabbats av ett gäng vilodagar… Risken är stor att hon är svårare än vanligt att hantera idag alltså. Knappast några problem att hämta i hagen - tvärt om ÄNNU ivrigare än vanligt! Men sedan brukar det stöka till sig en aning när energiska damen blir så överladdad av förväntan inför ridningen att hon måste "pysa ut" lite känslor. Och de enda känslor hon verkar känna till är ju ilska…

Trots att hon inget hellre vill än att komma ut och rida blir det ännu mer protester än vanligt vid borstning och sadling. Inte ovanligt att hon örsöker bita mig även när jag ska tränsa - och det mest kontraproduktiva av allt: de har hänt flera gånger att hon återfallit till en riktigt gammal vana och vägrar låta mig sitta upp i sadeln… För att sedan bli SÅ lycklig när jag tillslut sitter på hennes rygg och allt det roliga börjar! Och då blir jag snabbt lika lycklig - och sedan är allt glömt igen!!!

Inga kommentarer: