onsdag 27 november 2013

Förnöjt frustande fotograf fixar Facebook-fotot!


Här om dagen insåg jag att det var hög tid att byta ut min profilbild på Facebook - jag har faktiskt haft min nya frisyr i 14 veckor redan, så det är hög tid att den bli "offentlig"! (Och då gäller förståss samma sak här!) I går kväll fick Johan alltså order om att plocka fram kamerautrustningen - vilket, för er som inte känner Johan och hans ENORMA fotointresse, är ungefär som att låta speed-Lára galoppera. Det hela ackompanjeras att ett konstant och MYCKET belåtet frustande! :-) I morse fick jag så resultatet - och nu vet alltså även ni som inte träffat mig IRL på senaste tiden hur jag ser ut. (Eftersom jag stör mig på folk som har konstiga profilbilder på FB - jag vill se hur folk ser ut - så bör jag väl föregå med gott exempel?!)

Lára har fått två vilodagar - de nya, välbroddade vinterskorna till trots… Igår regnade det hela dagen och var så halt att busstrafiken ställdes in hela eftermiddagen och kvällen. Inte läge att åka till stallet när jag inte var tvungen m a o. Idag var jag däremot förbi, men det är fortfarande så oerhört halt så det blev bara okulärbesiktning av och godis till The Queen herself innan jag vände hemåt igen.

Faktiskt kommer hon att få vilodag även i morgon - för då ska jag träna på City Rehab för första gången på alldeles för länge. Fick bihåleinflammation när vi kom hem från UAE och har faktiskt inte riktigt hämtat mig från den ännu så jag har legat lågt med träningen. Men i morgon blir det alltså nystart med crosstrainern (måste jag börja om på 3+3 minuter nu?!) och sedan även träning i varmvattenbassängen. Jag ser verkligen fram emot båda delarna! 

Inga kommentarer: