onsdag 1 maj 2013

Softat i orangeriet!


Johan somnade gott i orangeriet efter lunchen!

Efter många nätter med stökig sömn kändes det som att jag höll på att "jobba ihop" till en sjukdag... men eftersom det är röd dag idag kunde jag lösa problemet utan att sjukanmäla mig! Förutom sovmorgon har det därför blivit mycket softande i däckstolen ute i orangeriet - HÄRLIGT!!!

Hade egentligen tänkt rida idag, men det var alldeles uppenbart att det var en vilodag jag behövde mest av allt. Och dessutom är det inte otroligt att Lára har lite ömma muskler idag, efter gårdagens dragkamp med stigbygeln... Och då är det ju bättre att även hon får vila. Trots att det kommer att innebära två vilodagar i rad för hennes del, eftersom jag ska till City Rehab igen efter jobbet i morgon. Men det som inte dödar härdar - även för henne!

Nu har Johan precis tagit tåget i Umeå där han ska ägna sig åt sin forskning ett par dagar igen. Och när katten är borta ska Anna i kväll äta färsk, grön sparris från Tyskland (inköpt på Hemmagastronomi) med brynt hasselnötssmör och Kalixlöjrom. Jo, det är verkligen JÄTTESYND om mig!!! ;-)

Jag har föresten varit på spaning i vår egen sparrisodling idag, men ännu syns inga knoppar till. Men förra året kom de väldigt tidigt så jag hoppas på detsamma i år!

Inga kommentarer: