onsdag 15 maj 2013

"Hit the road...Freddan!"


Freddan brukar ju vilja "lifta" på någons axel från Josefshallen ner till stallet. Men i söndags visade han sig gärna lifta med min bil också!

Idag skulle jag egentligen ha ridit, läängtade ju efter att få träna mer ökad tölt med Lára!!! Men var alldeles för trött efter jobbet så jag blev tvungen att åka direkt hem istället. Det blev ju en ovanligt intensiv helg för min del, då jag hann inte vila som jag brukar. Dessutom har krampande ryggmuskler ställt till det en hel del med sömnen flera nätter... Efter en kvälls relaxande i orangeriet blir det att vika in hovarna ännu tidigare än vanligt i kväll så att jag förhoppningsvis "är människa" i morgon igen!

De krampande ländryggsmusklerna beror på att jag inte lyckats bibehålla tillräckligt med rörlighet i bröstryggen för att ryggens normala belastningsfördelning ska fungera. Skulle verkligen behöva komma igång med träningen i varmvattenbassängen! Men jag måste ge kroppen mer tid att vänja sig vid crosstrainingen först. De senaste dagarna har jag dock sett till att stretcha bröstryggen så mycket jag vågar "torrt" så succesivt borde ländryggen bli avlastad så att kramperna går över.

Strax dags att sticka huvudet under vingen - så att jag orkar rida i morgon igen!

Inga kommentarer: