fredag 21 maj 2010

Anna är en klant och KG är en hjälte!



Jag är en riktig KLANT!!! Jag har helt förträngt att Feykir fortfarande har broddarna kvar på skorna!!! Nu är det tävling om bara en vecka - och då MÅSTE broddarna vara borta! :-O


Idag gjorde KG en hjälteinsats och han lyckades faktiskt, efter hårt arbete, ta bort broddarna från en framsko - trots att två av dem var RIKTIGT nedslitna. Kolla de två längst till vänster här:



Tyvärr räckte det inte med en hårt arbetande hjälte för att få loss broddarna från hov nr 2... så nu återstår bara att hovslagarn kommer och skor om... men det gäller att ha tur om han ska ha tid att göra det innan tävlingen! Har skickat ett nöd-sms till honom, så nu måste ni hålla tummarna att det löser sig!



Är så JÄTTEARG på mig själv för att jag inte tagit tag i detta tidigare! När Feykir skoddes om, för en månad sedan, föreslog jag i o f s att vi skulle ta bort broddarna. Men eftersom det var så isigt i hagen fortfarande tyckte hovslagaren att det var bäst att låta dem vara kvar. Det hade ju varit rätt smart av mig att ta tag i saken 1-2 veckor senare istället för att "stoppa huvudet i sanden" till nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

du får ju ej ha broddhål på skorna på tävling!

Anna sa...

Är du säker??!! Jag vet att jag kollade med en domare för något/några år sedan och då var broddhål OK. Men det kan ju ha ändrats sedan dess förståss... Nu blev det ju helt nya skor för oss i alla fall som tur var!