tisdag 2 mars 2010

Klass 1-varning från SMHI igen...

Jag skulle vilja klaga lite på vädret! När jag nu ska försöka jobba heltid så tycker jag det är alldeles onödigt att vädret motarbetar mig! Förra veckan -29 grader, den här veckan snöstorm... Skärpning SMHI!!! :-)

För att motverka vädrets inverkan jag varit i bassängen på Sunderby sjukhus och tränat i kväll. 34 grader i vattnet och sedan en rejält stund i bastun på det = LJUVLIGT!!! Det måste vara optimal uppladdning inför ridskolestarten i morgon!

Har insett att jag måste åka direkt från jobbet till stallet i morgon för att hinna i tid till lektionen. Alltså måste det bli middag "på språng". I lördags bakade jag - kors i taket!!! Hade hittat ett spännande recept på LCHF-muffins som jag testade. Smeten bestod av massor av ägg, grädde, riven ost och kryddor. I några muffins tillsatte jag stekt bacon som smaksättning och i några Blå Castello (ost). De blev mumsiga och MKT mättande! Perfekt att ha som reserv i frysen för "krislägen" - som i morgon. Om jag äter två sådana innan jag åker från jobbet lär jag klara mig bra till dess jag kommer hem vid 20-tiden.

Inga kommentarer: