torsdag 11 december 2008

Toppenkvalitet till superpris!



Brukar ju rapportera om "bra att ha-saker" här då och då. Nu har turen kommit till mina SUVERÄNA underställ från Ullmax. Jag har dels ett supermjukt och superelastiskt (viktigt när man ska upp på hästryggen) superunderställ och dels ett JÄTTEVARMT ullfrottéställ från dem. Helt suveräna båda två! Det hade ju varit lite fiffigt med bild på underställen här... men tyvärr är båda i stallet och jag är ju hemma... så ni får hålla till godo med bilder på väder som lämpar sig för varma underställ! Det är förståss Johan som fotat.


För några veckor sedan berättade Yvonne, som äger Gabriel, att hon har ullstrumpor från Ullmax som också är jättevarma. Hon hade varit på låååångpromenad med hundarna när det var drygt 20 minus och inte blivit det minsta kall om fötterna!



Själv har jag inte testat yllesockarna, men jag har flera par av coolmaxvarianten, vilka jag använder sommartid. Dessutom har jag flera av deras t-shirts i microfiber, de funkar lika bra till jeansen som under kavajen på jobbet. Och det allra bästa är att de inte alls behöver strykas - är hur släta som helst när man hänger dem efter tvätt!

Sammanfattningsvis: Ullmax har verkligen suveräna och dessutom mkt prisvärda kläder! Och ni har väl inte missat att Midur är återförsäljare?! Så låna med väskan till jobbet och sälj så får Midur välbehövliga kronor till klubbkassan. Missa bara inte att köpa av kläderna själv också!

Inga kommentarer: