onsdag 17 december 2008

Bilderna ljuger!!!


OM jag hade kört till stallet idag, som planerat, hade det definitivt inte varit så här vackert längs vägen! Det har nämligen blåst KRAFTIGT sedan i går kväll och i natt regnade det så att det piskade mot rutorna... Jag vet tyvärr, för jag hade rejäl fibro-värk och kunde inte sova...




...väldigt tråkigt att ha ont förståss, och DESSUTOM missade jag både att träffa Feykir och Eva! :-( Men jag tog mig inte ur sängen förrän kl 12 - så Eva skulle hinna lämna Mariebäck innan jag hann fram.



Har dessutom fått rapporter om att det är rejält halkigt ute av nattens regnande - och jag får ju fortfarande inte riskera att halka omkull och riva upp mitt operationssår. Så det är soffan, internet, ljudbok och Ridsport special som gäller idag. I den sistnämnda kan jag kanske hitta något intressant att återkomma om här!


Eva lovade i alla fall att både klappa om Feykir från mig och se till att han (och de andra) fick lunchhö - så han lär ju vara nöjd även om inte matte dök upp.


"Julgardinerna" jag visade bild på i morse (hade förprogrammerat inlägget i går kväll) finns inte kvar längre... Det har rasat från taket så att det skakat i hela huset! Så jag har nästan fått uppleva lite av det där jordskalvet i södra Sverige här om dagen!

Inga kommentarer: