tisdag 5 april 2016

Om Lára bara får RÄTT hästskötare är hon inte alls kittlig!

Här har vi i alla år trott att Lára var kittlig - men i själva verket väntade hon uppenbarligen bara på att RÄTT hästskötare skulle dyka upp... och plötsligt händer det!!! Att bli borstad av Julia 3 år var inte det minsta obehagligt! Och borsten var dessutom betydligt mer glamourös än dem jag brukar använda - vilket förståss passade The Queen perfekt! Kanske dags att byta ut den svart-röda grimman mot en som också matchar nya hästskötaren bättre?!!

Sedan Julia även fått provrida Lára konstaterade hon direkt att min minsann ska rida på islandshästridskola! SMART tjej!!! Vad månde bliva?! Jo, forskning har ju faktiskt visat att väldigt många kvinnliga chefer är f d hästtjejer (eller fortfarande hästtjejer) - och Julia kommer definitivt att gå långt!!!

Lára hade även glädjen att bli riden av Josefin idag. Men Hamingja fick vilodag för matte var på hot stone-massage. Så UNDERBART det är!!! Det kan jag verkligen rekommendera till alla som inte testat!!! 

Idag för 25 år sedan: Johan och jag förlovade oss på den magiska platsen Ale Stenar, Kåseberga (i sydöstra Skåne)! Detta "firade" han med att vara i Umeå sedan igår... så jag firade på egen hand - med hot stone samt en riktigt lyxig soppa på hemkokt hummerfond och med olika sorters fisk och skaldjur. (Johan är allergisk mot fisk och skaldjur så detta var definitivt ett fall av "när katten är borta...!") Och sedan hade jag som synes en liten nostalgitripp när jag letade fram vårt fotoalbum från den tiden!

Inga kommentarer: