tisdag 26 april 2016

ÄNTLIGEN är Eva tillbaka!!!

Vem var mest nöjd idag - Eva, Lára eller matte?! Svårt att säga...!

Efter tre lååååånga år har Eva nu flyttat hem från Förenade Arabemiraten - det var verkligen ett MYCKET kärt återseende för oss alla!!! Hon ligger ju en hel del "minus på flexen" i sin roll som medryttare efter de här åren... något hon GENAST såg till att börja "jobba igen"! Och när vi nu inte längre behöver konkurrera om samma häst (=Lára) kunde vi ju dessutom rida ut tillsammans!

Med Hamingja har jag fått instruktionen att ta det lite lugnt nu under de första dagarna efter behandlingen i söndags - för att hon ska vara i så bra form som möjligt inför kursen till helgen. Så för att inte förstöra hela ridpasset för Eva och Lára följde vi dem till korsningen vid sjön för att sedan "släppa dem lösa för fri ridning" medan vi återvände hem till stallet igen. 

När de två tillslut kom tillbaka - "vi red till dess vägen tog slut, det var ju lika bra...!" - bara lyste harmonin om dem båda! Härligt, härligt! Jag som varit lite bekymrad över att Lára inte längre verkat ha den superkondis hon alltid haft behöver nog inte oroa mig om den saken så mycket längre...! Och en bättre kombination av medryttare än Eva och Josefin kan jag inte tänka mig för min härliga lyckohäst!!!

Inga kommentarer: