torsdag 28 april 2016

"Hade ingen häst i handen!"

"Idag har hon gått så FINT - hade ingen häst i handen!!!" 

Uttalandet är Josefins, efter att ha ridit Lára idag. Men som ni ser är det en "arkivbild" på mig och Lára (men man önskar ju att snön skulle ha försvunnit och att det hade hunnit torka upp så där fint redan nu...!!!) 

Igår vilade båda mina hästar. Enligt SMHI skulle vi 22 mm regn under det dygnet och utan att gjort någon kontrollmätning är jag ändå ganska säker på att de inte överdrev - snarare tvärt om! Min kropp protesterade, hade så ont i fötterna att det var svårt att gå på dem... men till idag hade det gått över som tur var! Och det hade ju regnvädret så det var en ganska typisk "väderreaktion". 

Hamingja har fått vila även idag - inför helgens Atlikurs som för hennes del (för alla andra utom för mig) börjar i morgon. Matte kommer dock att vara engagerad i Luleå Business Awards, både under dagen där eftermiddagen avslutas med att vi arrangerar ett stort mingel för viktiga företagskunder på banken. För att sedan direkt åka vidare till galamiddagen. "Ett hårt jobb, men någon måste göra det!" 

Alltså lämnar jag Hamingja helt i Atlis trygga händer på fredagen - för att börja träningen av samling från marken. Så ansluter jag själv först på lördag Möjligen fortfarande med lösögonfransar och nagellack - men det passar väl bra vid ett så festligt tillfälle som en ridkurs?!

Som tur var såg alltså Josefin till att Lára inte behövde Lára drabbas av vilodag idag! Och det kan hända att Eva rider igen redan imorgon - hon verkar ha tagit uppgiften att "rida igen" det hon missat under de senaste tre åren med precis det allvar som uppgiften erfodrar! 

Inga kommentarer: