onsdag 6 maj 2015

Smärta och ridabstinens.

Ingen ridning blev det igår... jag fick nämligen JÄTTEONT i kroppen efter måndagens akupunktur-behandling... Det kändes som våldsam mjölksyra i alla muskler - och dessutom en strålande smärta från fotleder, handleder, höftleder och axlar... Efter en natt med mycket lite sömn var jag hemma från jobbet igår för att "sova ikapp".

Idag mår jag MYCKET bättre och har kunnat vara på jobbet igen! Är nu bara hemma och "vänder" en kort sväng - innan det är dags att åka till sjukgymnastiken för ny omgång akupunktur. Blir minst sagt spännande att se hur kroppen reagerar den här gången... Johan påstår att det var på samma sätt när jag började med akupunkturen för ett år sedan; att jag först blev sämre innan jag blev bättre. Och han har säkert rätt - det är bara jag som lyckats förtränga den lilla detaljen...

Så nu håller vi tummarna för mindre våldsamma reaktioner men BRA effekt av behandlingen!!! Jag har inte kunnat rida på EVIGHETER (d v s inte sedan i lördags) så jag vill verkligen upp i sadeln igen i morgon - innan ridabstinensen riskerar att nå farliga nivåer! 

Inga kommentarer: