fredag 8 maj 2015

A banktjänstekvinna ´s gotta do...

...what a banktjänstekvinna ´s gotta do!!!

Den här dagen/dygnet handlar om Näringslivets Pris i Luleå! Först intressanta föreläsningar blandat med mingel och några prisutdelningar under dagen. Sedan 150 inbjudna gäster för mingel på banken kl 17 och sedan Näringslivsgalan från kl 18 och resten av dygnet. Där 780 personer bjöds på ännu mer mingel, god mat av inbjuden stjärnkock och prisutdelningar. 

Vi från banken väljer alltid att sitta utspridda vid olika bord för att hinna knyta/underhålla så många kontakter som möjligt även under middagen. Så innan kvällen avslutades med ett framträdande av årets artist hade jag för länge sedan tappat räkningen på hur många trevliga människor jag hunnit samtala med under dagen! (Men högen av nya visitkort samt hur mycket bunten med mina egna kort minskat gav ju en fingervisning om hur många helt nya kontakter det var i alla fall!)

Årets artist var ingen mindre än Måns Zelmerlöf! 

Fast Måns hade faktiskt hård konkurrens av en annan artist tidigare under kvällen. Jag TROR att det var Maria Möller (vi fick tyvärr aldrig veta hennes namn) som gjorde en MAKALÖS imitation av Carola! Både under mellansnacket och när hon "rev av" ett gäng av Carolas mest kända låtar var hon helt otroligt lik förlagan! Och när plötsligt gick ut i publiken och började fråga efter Jörgen Ericsson (vår chef) och drog med honom upp på scenen blev det förståss extra kul! Han uppmanades att sitta på knä framför henne och blåsa med en hårtork "Så att det ser ut som på TV!!!" och alla kiknade av skratt!

En dag/ett dygn fullt av upplevelser m a o!!! Men nu är det verkligen tur att det är helg så att den här skröppelkroppen får vila ordentligt!!!

Inga kommentarer: