söndag 17 maj 2015

Lára och Adina JÄTTEDUKTIGA på tävlingen!!!

FINA och DUKTIGA tjejerna!!!

Adina hade räknat ut att det var 154 månader sedan hon tävlade senast... och då var det ju på annan häst. Hon har dessutom aldrig tävlat öppen klass tidigare. Men hon och Lára har verkligen varit JÄTTEDUKTIGA i helgen! Redan till andra uttagningen hade ju rutinen ökat med 100 % och det fortsatte att gå bättre och bättre. Bilden ovan är tagen efter den avslutande fyrgångsfinalen då de fick riktigt fina poäng! De skulle bara ha haft någon fler tävling att åka till nu när Adina vet lite mer om hur hon ska göra!


Dags att åka hem - Lára och Démantur samåkte som vanligt! Och det kan ju passa bra för de har ju faktiskt t o m en dotter (Litlamin) ihop!

Själv har jag haft en minst sagt annorlunda tävlingshelg. Under hela lördagen satt jag i sekretariatet - en för mig helt ny erfarenhet! Till skillnad mot när man tävlar själv hann man ju se alla andra rida - så det var en stor fördel. Däremot hann man ju inte gå runt och träffa några andra - utan satt verkligen där man satt. När det var dags för ryttarmiddag var vi inte klara med förberedelserna inför söndagen - men då tog vi i alla fall paus för att få vara sociala en stund innan vi återvände till sekretariatet och gjorde det sista klart.

När jag kom hem var jag minst lika slutkörd som efter en tävlingsdag. Jag hade visserligen varken behövt vara nervös eller haft några fysiska ansträngningar. Men däremot behövt ha fullt fokus precis hela tiden för att få alla poäng rätt i datorsystemet (vilket bl a var min uppgift.) Trodde verkligen att jag skulle sova som en stock hela natten, men istället "havererade" kroppen och värken höll mig vaken... så det blev tyvärr att vara hemma och "ligga lågt" idag istället för att närvara på tävlingen. Men jag fick ju trevliga rapporter från Adina under dagen - både per telefon och Facebook! 

Inga kommentarer: