söndag 14 juni 2009

Jag behöver ett högtryck!!!

Aj, aj, aj... Har varit vaken ett antal timmar i natt och nu när jag åter släpat mig ur sängen gör det fortfarande ont överallt... Ute har det regnat i många timmar nu - och ibland kommer det riktiga skyfall - så jag tar definitivt chansen att skylla på vädret! LCHF-kosten kan uppenbarligen inte balansera riktigt vilket väder som helst... Skulle lunchfodra i stallet idag och har hoppats att Johan skulle hinna hem så att han kunde följa med och hjälpa mig med det. Men så ringde Christina och sa att eftersom hon ändå var i stallet kunde hon fodra hästarna. TACK Christina!!!







Istället drömmer jag mig bort till värmen under Vindurtävlingen för några veckor sedan... bilden är visserligen tagen på lördagen då det var lite svalare, d v s 20-25 grader, men det hade varit ett helt OK väder för mig idag! "Attackpudeln" från Mariebäck var ju förståss med på tävlingen också.

Bakom mig och Loppan skymtar ni två personer på en bänk - en ljushårig tjej och en kille med keps. Det är Johans bror Janne med sambon Ragna, som svängde förbi på tävlingsplatsen när de passerade på väg från Umeå till Luleå. De har aldrig varit på islandshästtävling förut - tror inte de varit på någon annan hästtävling heller - men skulle se vår första uttagning på förmiddagen eftersom de ändå skulle vara i närheten. Och tyckte sedan att det var så intressant att de faktiskt stannade hela dagen! Verkligen imponerande tycker jag! Det kan inte vara så vanligt med annan publik än de "närmast sörjande" på sådana här evenemang!

Janne, vars stora intresse är att meka med bilar och som bl a har ägnat många år åt att renovera sin morfars gamla Mercedes från annu dazumal blev extra intresserad när jag berättade att tölttakten kunde beskrivas som "blackodecker, blackodecker..." Och han hittade snabbt verktygsmärken som kunde användas för övriga gångarter!

Inga kommentarer: