söndag 14 juni 2009

22 mm, and still counting....

Det här regnet tar verkligen aldrig slut - det bara varierar i intensitet! Feykir fick vilodag idag eftersom jag hade så mycket värk... men nu i kväll känns det bättre så förhoppningsvis blir det ridning i morgon. På förmiddagen förväntas det vara uppehållsväder, innan regnet börjar igen, så jag ska försöka rida då. Det är ju också första riktiga semesterdagen för mig. Hm... min beställning av bra semesterväder verkar inte riktigt ha fungerat...

I kväll ringde "Reykur-Eva". Det var första livstecknet från henne sedan den stora Nato-övningen här i Norrbotten började i måndags. Hon har haft fullt upp med att dirigera en massa F15-plan, förutom de vanliga Jas och SAS-planen. Men nu hade hon fått en liten andningspaus i alla fall. Vi preliminärbokade en stalldag med ridning och gott fika tillsammans med Emelie måndag efter midsommar. "Royal Arrow" - som övningen heter - avslutas nämligen innan midsommar så då kan hon börja ha ett liv igen! ;- )

Det är kul med de nya medlemmarna i Team Lillhästen tycker jag - ett nytt gäng att lära känna via deras bloggar! Kan inte låta bli att genast citera Alexandra De Geer:

"...allt inom ridning är mycket svårare än man tror och att det är en lång bit kvar dit jag tror att jag befinner mig."

Det är verkligen SÅ sant!!! Det känns ju aldrig så lätt med ridningen som när det är länge sedan man red för intruktör sist... men sedan kommer instruktören och har synpunkter på att både bakben och bogar ska vara på plats, o s v... och plötsligt är det hur svårt som helst att rida igen! Pappa har ibland frågat, när han hört att jag ska på ridkurs: "Men har du inte lärt dig rida snart??!!" Men då får jag svara med ett annat citat: "Still confused - but on a higher level!" I alla fall kan man ju hoppas att man succesivt ändå höjer sin nivå! (Vet tyvärr inte vem jag citerar i det här fallet.)

Inga kommentarer: