onsdag 3 september 2008

Totalt LURAD!!!

När jag kom hem efter en tyst dag på jobbet (se föreg inlägg) fick jag till min lättnad veta att Johan ringt återbud till hans kollega med sambo som egentligen skulle ha kommit förbi under kvällen. Tog genast chansen att vila på sängen en stund, innan jag gick ner i köket för att fixa en värmande kopp te till min onda hals. (Som dock var bättre - nu kunde jag faktiskt prata igen!)

När jag sitter i köket med min tekopp kommer plötsligt en bil och parkerar utanför. Och en till - och en till! Strax ringer det på dörren - och där utanför står mina kollegor från företagsgruppen och sjunger för mig! Gissa om jag såg ut så här?! :-O Övervägde om jag verkligen skulle släppa in dem - men när jag såg de stora sushilådorna de hade med sig blev ju valet lätt...



FYRA lådor av den här storleken hade de med sig! Då var jag ju tvungen att släppa in dem! ;- )



NU förstod jag också varför Johan inte haft någon brådska att flytta tillbaka möblerna igen efter partajet i lördags - han som annars brukar vara så snabb med sådant! Men när han sagt att han skulle ta hjälp av den där kollegan som skulle komma så köpte jag det rakt av. Fast hans kollega var uppenbarligen aldrig inbjuden, utan Johan hade varit i maskopi med mina kollegor!

En riktigt trevlig kväll hade vi i alla fall! Det var ju TUR att jag fått tillbaka rösten igen, för det hade verkligen känts konstigt att sitta helt tyst i det här sammanhanget... MASSOR av sushi åt vi också - de hade t o m gjort sig besväret att köpa grönt jasminte för min skull. När vi var i Kina fick vi sådant te till all mat. När vi sedan var i Singapore åt jag faktiskt sushi minst en gång/dag - och där fick man oftast grönt jasminte till så nu tycker jag att det är ett måste till sushi! (Några av kollegorna åt faktiskt sushi för första gången den här kvällen - det var ju modigt!)

Innan de gick hem vid 21-tiden hjälpte de Johan att ställa tillbaka de flesta möblerna, så nu ser vårt hus NÄSTAN ut som vanligt igen. Och jag stöp i säng så snart de sista gått ut genom dörren!

Inga kommentarer: