söndag 9 mars 2008

Slutspelsskägg och Icehotel


Idag snöar det vågrätt... inget mysigt väder alls och inte mysigt i mina leder heller... Fia, som leder tur idag, var bussig och lovade att ta av Feykir täcket han fick på sig när han gick ut i hagen efter ridturen igår. Alltså behöver jag inte åka till stallet bara för att göra det. Skönt!
OBS! Bilden här bredvid är INTE fotad idag för så här bra väder hade inte ens Johan kunnat fixa i photoshop!


Men några roliga saker finns det ändå att skriva om: Luleå Hockey, laget som varit längst i elitserien av alla, har legat riktigt, riktigt risigt till i år... Men igår, i den sista avgörande matchen, lyckades de med minimal marginal rädda sig kvar i serien! Det var två poäng bättre i målskillnad som avgjorde!!! Definitivt måste de ha känt sig stärkta av att Reykur-Eva, deras trogna supporter, nu var tillbaka efter en fyra veckor lång utlandsresa. Samt att Johan stöttat dem genom att anlägga slutspelsskägg. Han är ingen stor hockeysupporter alls... men hans rakapparat råkade haverera och när han dessutom själv legat hemma i dunderförkylning kände han väl att han kunde göra en insats för laget! ;-)

En annan rolig sak tycker jag var gårdagskvällens TV-sändningar från "Andra chansen" i Kiruna. Jag som bara brukar se på TV när det är hästhoppning blev tvungen att göra ett undantag och njöt verkligen av de vackra Kirunavyerna som man fick se ibland! Fast jag saknade några islandshästar som töltade förbi Icehotel -det skulle ha höjd programmet minst en nivå!

Inga kommentarer: