onsdag 12 september 2007

Snart är det Atli-kurs igen och sedan kommer Nina K!!!

Första helgen i oktober är det Atli-kurs igen och det verkar som att jag får plats på den! Suveränt att få rida för honom en gång till innan vintern! Då har vi hunnit jobba med övningarna från förra kursen en månad så det blir nog perfekt att få hjälp att gå vidare.



Bara ett par veckor senare kommer sedan Nina K hit! Det är ett helt år sedan vi senast hade en "Nära Nina-upplevelse" så det ser jag verkligen fram emot!!! Hästarna går aldrig så bra som när man rider för henne! Då har vi verkligen något att leva på över vintern! Frågan är bara om vi ska boka ridhus (dyyyrt) eller om vi ska våga tro att vädret tillåter utomhuskurs i Mariebäck...? Fortfarande fattas det dessutom ett par anmälda för att vi ska ha fyllt kursen, men jag hoppas verkligen att det löser sig!



Var föresten in på Örnäs hemsida nyligen. De har lagt in ett bildspel med sina ridskolehästar. Gissa vem som de lagt allra först? Den allra, allra, allra vackraste förståss!!! Här är bilden:





"Allt klär en skönhet" - heter det ju. Det stämmer för Reykur är t o m vacker i ett exemtäcke som döljer hans långa, fantastiska man!

Inga kommentarer: