måndag 24 september 2007

Ny skorpa på såret och exemhäst-déjà vu

Idag tränade jag i bassängen efter jobbet. Nya träningsprogrammet känns bra. Sjukgymnasten har konstaterat att jag inte har någont skevhet i skelettet. Men jag är stel både här och där - och det är inte alls liksidigt så detta gör mig skev. Därför ska jag fokusera extra på att försöka utföra alla bassängövningarna så liksidigt som möjligt - svårt men nyttigt!



På bassängträningsdagarna brukar jag inte åka till stallet - men har man nu för första gången i sitt liv en halt häst så är det bäst att åka dit ändå. I alla fall om man vill slippa hemska mardrömmar på nätterna! Jag fick bara positiva besked vid stallbesöket idag: det var åter skorpa på såret, tempen var OK och svullnaden nästan borta. Han fick ingen promenad idag - han håller ju igång en hel del med kompisarna i hagen. I morgon bitti ska jag höra med Sylvia om jag vågar börja rida igen.

"Sillen" hade gått på ridlektion och när han skulle gå ut i hagen igen hade tjejen som ridit lite problem med att få exemtäcket på plats, så jag hjälpte henne. Efter 11 år med exemhäst fixar man väl det i sömnen?! Här handlade det dessutom om en häst som INTE fick en nära döden-upplevelse även om täcket råkade nudda något av frambenen - så det var nästan FÖR enkelt!



Har läst på bloggen om den trevliga team-taco-träffen hemma hos Anna S. Det verkar ju ha varit jättetrevligt! Så synd att alla ni andra i teamet bor så avsides att det blir svårt för mig att vara med på sådant! ;- )

Inga kommentarer: