måndag 17 september 2007

Friad från misstanke!

Det har funnits misstankar om att Feykirs problem i korset i alla fall delvis har berott på mig. Att min ev snedhet och stelhet i olika leder antingen orsakar eller i alla fall förvärrar besvären. Men i och med att han var i så bra skick när ET-Maria undersökte honom i söndags bedömte hon att de problem han haft INTE har berott på mig. Skönt att veta!

I morgon ska jag träffa min sjukgymnast för att se om jag är sned och hur man i så fall kan jobba för att åtgärda/minska det. Även om jag inte är så sned att jag skadar Feykir så underlättar det ju ridningen ju mer liksidig jag kan bli!

I dag har regnet VRÄKT ner hela dagen. Det har kommit 28 mm i Kyrkbyn... Regnet ska visst fortsätta även i natt, så Feykir får fortsätta gå med sitt regntäcke. I morgon har jag inte möjlighet att åka till Mariebäck, men bussiga Fia lovade att ta av täcket då. Om väderprognoserna håller så ska vi få fint väder resten av veckan. Hoppas! Det är ju egentligen ganska effektivt att göra undan allt regn på ett dygn så att man får fint väder sedan!

Inga kommentarer: