söndag 30 juli 2023

Sköna söndag!

Vissa saker slarvar man INTE med - de är alldeles för viktiga!!!

Idag har jag och Eva faktiskt varit och tittat på en dressyrtävling - på Aulis Hästsportcenter i Södra Sunderbyn! Ingen av oss hade varit där förut så vi tyckte båda att det var ett bra tillfälle att se anläggningen. En av deltagarna ingår faktiskt i dressyrlandslaget och vår landshövding Lotta Finstorp var en av domarna. Det var roligt att se alla fina ekipage! 

Efter denna uppvärmning åkte jag till Höbäcken för att rida, medan Eva begav sig till Folkets Bio där hon skulle jobba i em. Jag hade tillsynen i hagen och när stona stod vid grinden när jag kom passade jag på att kolla igenom och spraya dem direkt ifall de skulle vara längre bort i hagen när jag och Hamingja kom tillbaka igen. Hamingja tyckte det var VÄLDIGT konstigt att HENNES matte fixade med de andra, så hon kom hela tiden och buffade med mulen i mitt hår för att jag skulle ägna mig åt henne istället!!! Och TILLSLUT fick hon som hon ville!!!

Idag inledde vi energiskt med en galopp på vägen bakom träbocken, innan vi skrittade bort till Hultetvägen. Idag fick Hamingja gå genom snårskogen igen och sedan höll vi oss i terrängen: på skidspåret, över till skoterleden med en liten galopp till och sedan skidspåret tillbaka. Nästan vara terrängskritt m a o. Totalt var vi ute en knapp timme och trots två galopper var min puls aldrig högre än 128 - det tar sig så sakteliga!!!

Inga kommentarer: