fredag 25 mars 2016

Skitit i boxen: CHECK!!!

Den svarta sidan av Mariebäck: med Freyr, två träningshästar samt Yr och Lára längst bort - alla i den elegantaste av färger! Och modemässigt är ju "den lilla svarta" alltid rätt!!!

Här har vi den "färgglada" sidan av Mariebäck - ofta kallad "fyra nyanser av brunt" men nu har Malin faktiskt piffat upp den med en skimmel!

Jag valde ut den allra, allra finaste av hästarna på "färgglada" sidan och tog en "skrittpromenad" idag igen. Hamingja verkade så nöjd med att komma en liten sväng "ut i världen" och se sig omkring! Men det märks att hon inte är helt återställd, för normalt brukar hon ju behöva aktiveras MASSOR för att inte se spöken överallt när hon vilat någon extra dag. Men nu var hon hur avslappnad som helst - m a o känner hon sig lite kraftlös ännu.

Men när det gäller den allra viktigaste hälsomarkören var allt som vanligt! När vi kom tillbaka till stallet tog det nämligen bara ett par minuter innan jag kunde notera: Skitit i boxen: CHECK!!! Dessutom åt hon upp den betfor hon lämnade igår när hon efter några minuters ätande plötsligt kom ihåg att om man går in i en box så kommer man att få stanna där resten av livet...! 

Nu åker Johan och jag till Umeå några dagar för att fira påsk med våra familjer. Bussiga Sylvia har lovat att hålla ett öga på Hamingja så att jag vågar åka! 

Inga kommentarer: