onsdag 23 mars 2016

37,5!!!


Hamingja "hänger med gänget" - Hremsa och Litlamin. Så här stod de idag när jag kom till Mariebäck. Sedan några dagar hör även Ella till "flocken" - men hon har inte hunnit bli accepterad av de andra så hon får ännu hålla sig på ett visst respektfullt avstånd.

Igår morse 37,4 innan hon fick gå ut till de andra i hagen igen. På eftermiddagen en lätt höjning till 37,9. I eftermiddag, efter 1 1/2 dygn på lösdrift åter ner till 37,5. Skönt att hon i alla fall med febernedsättande verkar ha "landat" på normaltemp nu! Detta firade vi med en lång skrittpromenad - HÄRLIGT!!!

Tillbaka i stallet släppte jag in henne i en box för att förbereda medicinsprutan - och genast såg hon till att prestera en STOR skithög i spånet! Jag som brukat sucka över att hon verkar "stallinkontinent" har nu svårt att se större glädjeämnen än REJÄLA skithögar (och att hon kissar)!

I hagen stod Lára och njöt av vårvintersolen! Hon och Josefin hade ridit tidigare idag - och Lára hade uppenbarligen bedömt att tiden var mogen att visa Josefin hur fort man EGENTLIGEN ska galoppera. Det verkade ha varit lika uppskattat av båda parter!!!

Inga kommentarer: