tisdag 22 mars 2016

Hamingja ute ur fängelset (boxen)!!!


I morse fick jag ett sms med alldeles fantastiskt innehåll från Sylvia: "Hamis temp 37,4!" När jag ringde upp var vi ense om att lilla fröken kunde få slippa ut ur sitt "fängelse". För när hon inte längre är så hängig blir hon ju bara mer uppjagad av att behöva stå instängd! Jag jobbade mig igenom dagen med ett leende på läpparna - min Hamingja fick gå ute och må gott med Hremsa och Litlamin igen!

När jag kom ut till stallet efter jobbet blev jag nästan förvånad att Hamingja INTE försökte gå undan från mig när jag närmade mig i hagen. För om hon följde med mig in i stallet kanske hon skulle behöva stå instängd i EVIGHETER igen?!! Men fröken följde glatt med in! Dock lät hon sig inte luras att äta den betfor jag gjort i ordning... så än en gång fick Lára "offra sig" och göra jobbet! (HUR mycket har Lára betalat Hamingja för att avstå sin goda betfor??!!)

Tempen låg nu på 37,9 och en höjning med 0,5 jämfört med morgonen kändes helt OK. Särskilt som hon fortfarande låg kvar under "det magiska" 38,4! När hon fått sin medicin fick hon dessutom gå ut i hagen igen - vilken LÄTTNAD!!! 

Inga kommentarer: