söndag 29 juni 2014

Lára fortfarande "sjukskriven"

Haminja, Lára och Litlamin njuter i beteshagen!

ÄNTLIGEN lite sommarvärme idag - HOPPAS nu att det här var dagen då sommaren tillslut kom!!! När jag var förbi Lára i kväll hade hon samma temp som igår: 38,1. När den igår var högre än tidigare under veckan var jag lite orolig att den var på väg uppåt. Den andra häst jag känner till som är förkyld nu hade nämligen först bara haft lindrig tempökning och tunn rinnsnuva, för att sedan efter ett antal dagar bli rejält dålig med hög feber. 

Därför kändes det skönt att den nu låg kvar på samma nivå som igår. Snuvan är fortfarande klar och rinnig också - inte tjock, gul snuva som den andra hästen fick när febern steg. Det har ju varit flera riktigt svala nätter den här veckan, men som tur är har vi ju haft uppehåll så Lára borde inte ha behövt frysa. Därför hoppas jag att hon snart är helt symptomfri igen!

Själv har jag under eftermiddagen kunnat avnjuta finaler i fyrgång och femgång från SM på Wången i direktsändning på webben tack vare Horse1!!! Helt suveränt och verkligen på tiden att ett SM för islandshäst direktsänds - det handlar ju faktiskt om den tredje största hästrasen i Sverige!!! Man behövde teckna ett abonnemang med Horse1 förståss, men det var första månaden gratis. Jag som annars bara ser TV när det är hästhoppning på SVT får definitivt passa på att se mer den närmaste tiden, för när jag kollade tablån såg det ut att finnas massor av intressanta program på denna hästkanal! Kanske slutar det t o m med att min "TV-fasta" som påbörjades 2006 (eller möjligen 2007) nu går mot sitt slut?!

Inga kommentarer: