måndag 9 juni 2014

The Lady in red and black!

"The lady in red and black" - låter ju som om det skulle handla om mig, men idag var det faktiskt beskrivningen av Lára!

Insåg att det är MYCKET jag ska hinna - och orka -  med förutom jobbet den här veckan: inte minst Atlikursen, som kanske startar redan torsdag kväll t o m. Upptäckte dessutom att jag har ett besök hos frissan bokat, förutom två akupunkturbehandlingar (vilka brukar behöva efterföljas av vila.) Och vi har dessutom med kort varsel fått veta att vi har fest med jobbet på fredag - något som max händer två gånger/år så det vill man ju inte gärna missa...

Alltså lika bra att rivstarta veckan med ett träningspass för mig och Lára på ridbanan - så blir det antagligen två vilodagar sedan inför Atlikursen. För att maximera nyttan av dagens träningspass blev det därför volter - både många och små - i skritt, trav och tölt. Varvat med små åttor i både trav och tölt.

Repeterade dessutom halt, rygga, skritt resp halt, rygga, tölt m h a sits och vikthjälper. Jag blir bättre och bättre på att göra detta UTAN att sitta tyngre i sadeln!!! Dessutom tycker jag faktiskt att jag klarar av att ge liiite snabbare signaler i alla fall - så det går nog faktiskt åt rätt håll även där!

Försökte sedan använda samma ridning i arbetstempo tölt, innan Lára fick varva ner i lååångsamt tölt och dito trav på volt. I den avslutande traven kändes hon verkligen riktigt avslappnad och fin - hoppas hon är på humör för något liknande till helgen!

Inga kommentarer: