tisdag 8 maj 2012

You´re amazing, amazing...!!!


Hittade en mysig vinterbild på Lára!

Efter nattens vedermödor lyckades jag tillslut somna vid 05-tiden, efter ett riktigt hett bad. (Hade dessutom "kokat" i badkaret vid 21-tiden också, men det räckte tyvärr inte...) Skönt att ÄNTLIGEN få sova!!! Och sova fortsatte jag med fram till 11. 45 då en telefonförsäljare ringde och väckte mig. Kände mig helt groggy och kom fram till att lyssna på ljudbok definitivt var tillräcklig aktivitet för mig idag. 

Men, det var innan Eva ringde vid 15-tiden och rapporterade från gårdagens ridtur på Lára. Blev så oerhört inspirerad av henne att jag ändå bestämde mig för att åka till stallet! Fortfarande på vägen dit var jag säker på att jag inte skulle orka rida p g a smärtorna, men väl i stallet startade "autopiloten" och innan jag visste ordet av var Lára sadlad och vi skrittade ut från gården i solskenet! 

Under ridturen kom jag sedan på mig själv med att gnola på Dannys låt "Amazing" - och kom fram till att den uppenbarligen handlar om min Lára! För den går ju så här: "I´m feeling great, I´m feeling awesome... and you´re the reason, ´cause you´re amazing. You´re amazing - that´s what you are!" 

Det blev ingen lång ridtur - men en mycket uppskattad sådan! Det var t o m så att jag glömde bort hur ont jag hade! Lára kändes så mjuk och fin - och jag fick njuta av välgörande "kasta toppi", riktigt trevliga tempoväxlingar samt några sekvenser där vi även fick till det ökade tempot! "You´re amazing..." som sagt!!!

Har föresten haft en hel del bryderier avs våra två tävlingar den här "vårsäsongen"... Såg till min besvikelse på Vindurs resp Midurs hemsidor att ingen av dem skulle ha T5, utan jag hade att välja T8 eller T3. Lára känns ju definitivt överkvalificerad för T8, samtidigt som det känns som ett STORT steg till T3... Men jag vill ju ta alla chanser att träna på ökningar i tölten så jag övervägde ändå att "köpa upp mig" till öppenklasslicens och anmäla mig till T3. Men i kväll fick jag veta att det är fel på Midurs hemsida, det kommer visst att finnas en T5. (Vilket framgår av den officiella "proppen" på SIF:s hemsida.) Och när jag kollade Vindur igen visar det sig gälla samma sak där! Så nu blir det T5 för oss. Och förhoppningsvis sedan T3 till hösten. (Då jag ändå behöver ny licens.)

Inga kommentarer: